Yritys

Yhtiö perustettiin 2012 kun Virvik Golf halusi ulkoistaa golfkenttänsä hoitotyöt. Silloinen kenttämestari ja työntekijä perustivat yhtiön ja ensimmäisenä toiminta vuonna hoidettiin pelkästään Virvik golfin kenttää.

Seuraavana vuonna laajennettiin toimintaa sekä kiinteistöhoitopuolelle jossa pääasiallisina asiakkaina ovat pienkiinteistöt. Samalla myös aloitettiin Porvoon Kaupungin kanssa yhteistyö jossa me urakoimme heille jalkapallokenttien ilmastoinnit ja hiekoitukset sekä talvella hoidetaan heidän tietyn alueen ulkojääkentät.

Vuonna 2014 alusta päätti Oy Lemminkäinen luopua Toro kastelujärjestelmien maahantuonnista Suomessa ja uuttaa maahantuojaa ei ollut valmiina. Koska Oy Hako Ground & Garden Ab on Toron virallinen maahantuoja Toro koneille, hoidettiin alkuvuonna 2014 myös heidän toimesta kastelu puoli.  Kunnes kesäkuun alusta tehtiin päätös siirtää Toro kastelun maahantuonnin Oy VIG Huolto-Service Ab:lle. Siitä lähtien olemme toimineet Toro kastelun virallisena maahautujana Suomessa.  Yhtiössä on omistajina ja toiminnassa mukana sen perustaja kenttämestari Timo Rintala, sähköasentaja / huoltomies Juhani Rintala sekä myynti ja markkinointi Esko Hällfors.

Toro kastelun maahantuonti on yhteispohjoismainen maahantuonti niin että päävastuu on Ruotsissa Aquadesignellä ja me Suomessa toimitaan heidän alaisuudessa. Se tuo myös meille huomattavasti lisä resursseja tieto taito puolelle sekä he myös hoitavat pääasiallisesti varastoinnin.

Kokemukset ja referenssit golf projekteista rajoittuu toistaiseksi omaan kenttään. Kuitenkin kenttämestari on ansiokkaasti hoitanut kenttää jo 17 vuotta jonka aikana kastelujärjestelmän kaikki asennusvirheet ovat tulleet vastaan moneen kertaan. Itse olen työskennellyt Toro koneitten kanssa 16 vuotta huoltopäällikkönä joten golf yhteisö ja kenttämestarit ja kenttä huolet ovat tuttuja. Koska minulla on myös sähköteknikon peruskoulutus, ja olen ollut projekti vastaavana kun kotikylääni tehtiin vesiosuuskunta jolla on 200 jäteveden pienpumppaamoa ja 13 km painevesiviemäriä, on minulla myös tietty näkemys kastelu järjestelmien ongelmista ja mahdollisuuksista.

Esko Hällfors